Kokt bratwurst uten kunstige tilsetningsstoffer

Urtegata

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utsende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt gatenavnet Urtegata, fordi pølsen er full med norsk ramsløk!

Urtegata er en svinepølse med 85% norsk kjøtt og masse god ramsløk. Denne pølsa er urøkt, noe som gjør den mild, og at den har rene smaker av kjøtt, urter og krydder. Finsnitt skinnet, stek eller grill den og server for eksempel med potetmos og dampede grønnsaker. Finn våre egne oppskrifter under egen fane.

Urtegata er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å snitte og grille denne pølsen, men den kan også stekes i panne: Pølsene stekes gyldne på middels varme i smør, tilsett gjerne litt friske urter. Etter 2-3 minutter på hver side er pølsene klare til servering. Server gjerne med en lun potetsalat og vår egen sennep.

Ingredienser: Svinekjøtt (85%), vann, potetmel, salt, bladpersille, norsk ramsløk, sort pepper, hvitløk, spisskummen, nellik, merian og importert fåretarm (alle krydder er bestrålt)

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi: 1136Kj/274 Kcal Fett: 22g Hvorav mettet: 8g Karbohydrater: 5,1g Sukkertarter: 0g Proteiner: 12,9g Salt: 2g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER