Bratwurst med ramsløk

Urtegata

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utsende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt gatenavnet Urtegata, fordi pølsen er full med norsk ramsløk!

Vår bratwurst lager vi med ramsløk som blir plukket på Østlandet.

Bratwurst har sin opprinnelse i Thüringen og den eldste kjente oppskriften er fra 1432. Den ble orginalt laget på svinekjøtt og krydret med hvitløk, sennepsfrø, kumin og merian.

Urtegata er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å snitte og grille denne pølsen, men den kan også stekes i panne: Pølsene stekes gyldne på middels varme i smør, tilsett gjerne litt friske urter. Etter 2-3 minutter på hver side er pølsene klare til servering. Server gjerne med en lun potetsalat og vår egen sennep.

Ingredienser: Svinekjøtt (85%), vann, potetmel, salt, bladpersille, norsk ramsløk, sort pepper, hvitløk, spisskummen, nellik, merian og importert fåretarm (alle krydder er bestrålt)

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi: 1136Kj/274 Kcal Fett: 22g Hvorav mettet: 8g Karbohydrater: 5,1g Sukkertarter: 0g Proteiner: 12,9g Salt: 2g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER