Q & A
Økologiske kjøtt og råvarer er foreløpig ganske utilgjengelig, så vi ville først og fremst ikke fått tak i nok råstoff til vår produksjon. Utilgjengeligheten gjør i tillegg at økologiske råvarer er svært fordyrende. Dette ville nærsagt ha doblet prisen på sluttproduktene våre, og gjort det umulig for oss å levere det vi gjør i dag. Det er allikevel viktig for oss å få sagt at vi har stort fokus på å lage rene varer som smaker av det det er.
Pølsene våre lages med naturlig tarm fra får og svin. Naturlig tarm har forskjellig størrelse fra tarm til tarm og dette gjør at størrelsen på pølsene varierer. Tarmen fra forskjellige dyreslag (får og svin) er også forskjellig i bredden, som gjør at formen på pølsene blir ulik.
Vi bruker kun tilsetningsstoffer i leverposteiene og i salamiene våre, dette for å forhindre farlige bakterier som kan utvikle seg naturlig i akkurat disse råvarene over tid. Dette forhindrer vi med bruk av nitrittsalt.
Utviklingsprosessen pågår.
Alle pølsene våre er glutenfrie. Oslo Öst og Helsfyr er ostepølser og de eneste produktene vi har som inneholder laktose. Leverposteiene er de eneste av våre produkter som inneholder gluten.
Utviklingsprosessen pågår.
Leverposteiene våre er de eneste produktene vi har som inneholder hvetemel. Grunnen til at det blir brukt er at vi ikke har kommet frem med en oppskrift vi har sagt oss fornøyd med uten mel. Vi ønsker kun å levere de beste produktene som lar seg gjøre, så det tar litt tid å få en god nok variant, som kommer seg godkjent gjennom vårt strenge dommerpanel. Det vil nok komme en glutenfri variant fra oss, men når er litt vanskelig å si. Utviklingsprosessen pågår.
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web