Salami med lakris

Sotahjørnet

Denne salamien er laget med utgangspunkt i hvor bra svinekjøtt og lakris passer sammen. I denne salamien brukes både rå lakris og fennikelfrø, for å oppnå den ultimate lakrissmaken.

Pølsen kommer hel på ca 220 g

Sotahjørnet er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Skjæres i tynne skiver og nytes som den er, smaker best romtemperert.

Ingredienser: Svinebog, svin småflesk, nitrittsalt, lakrispulver, fennikelfrø, dekstrose, salt, sort pepper, hel pepper, rødvin, starter. Oksetarm.

Næringsinnhold pr 100g:

Energi:1663kJ/401 Kcal, fett: 32,3g, hvorav mettet: 11,48g, karbohydrater:1,35g, sukkerarter: 0g, proteiner: 22,7g, salt: 2,96g

Kjølevare 0-4 grader

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER