Rå salsicciapølse uten kunstige tilsetningsstoffer

Sinsenkrysset (Salsicciapølse)

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utseende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Sinsenkrysset, fordi fabrikken vår ligger på Sinsen og rundkjøringen er selvfølgelig rund!

Sinsenkrysset er en håndlaget, rå salsicciapølse inspirert fra Italia. Dette er en svinepølse med høy kjøttprosent (96%!), laget i naturtarm med smak av hvitløk, fennikel, chipotle og rosmarin. Ha den i pasta eller på pizza, og du er halvveis til Napoli. Finn våre egne oppskrifter under egen fane.

Sinsenkrysset er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca. 5 minutter på hver side. Hvil pølsa i 4-5 minutter før den serveres. Server gjerne med ovnsbakte poteter og en frisk tomatsalat, eller klem ut farsen til små kjøttboller og bruk det som topping på en pizza eller til tapasbordet.

Ingredienser: Svinekjøtt (96%), potetmel, salt, bakt hvitløk,røkt chili(chipotle), sort pepper, fennikelfrø, rosmarin og importert fåretarm.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi: 1326Kj/319Kcal Fett: 26,7g Hvorav mettet: 9,7g, karbohydrater: 2,2g, Sukkerarter: 0g Proteiner: 14,5g Salt: 1,7g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER