Italienskinspirert

Sinsenkrysset (Salsicciapølse)

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utseende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Sinsenkrysset, fordi fabrikken vår ligger på Sinsen og rundkjøringen er selvfølgelig rund!

Salsiccia er en italiensk, rå pølse med svinekjøtt, urter og krydder. Vi bruker hvitløk, fenikkel og chipotle for en fin balanse med masse smak.

Vår salsiccia fikk BEST I TEST med terningkast 6 av Dagbladet 26.06.20 og vant gullmedalje i NM i kjøttprodukter i 2014.

Sinsenkrysset er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca. 5 minutter på hver side. Hvil pølsa i 4-5 minutter før den serveres. Server gjerne med ovnsbakte poteter og en frisk tomatsalat, eller klem ut farsen til små kjøttboller og bruk det som topping på en pizza eller til tapasbordet.

Ingredienser: Svinekjøtt (96%), potetmel, salt, bakt hvitløk,røkt chili(chipotle), sort pepper, fennikelfrø, rosmarin og importert fåretarm.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi: 1326Kj/319Kcal Fett: 26,7g Hvorav mettet: 9,7g, karbohydrater: 2,2g, Sukkerarter: 0g Proteiner: 14,5g Salt: 1,7g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER