Ingredienser
~ 2 pakker Sinsenkrysset (salsicciapølse)
~ 600g skrelte mandelpoteter
~ 300g smør
~ 400g tomater
~ 6 ss olivenolje
~ 2 ss eplesidereddik
~ Noen blader basilikum
~ ½ rødløk
~ Hvitløk
Pølsekveilen stekes i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skrur du ned temperaturen og snur pølsa over på den andre siden og steker ferdig. Stek ca. 3 minutter på hver side.
Potetene kokes møre i vann uten salt. Hell av vannet og rør inn smøret, gjerne med visp. Mosen smakes til med salt og pepper.
Tomatene deles i to og bakes i ovn på 100 grader til de har mistet halve vekta. Det tar 2-3 timer. Dryss over salt og pepper. Bland sammen tomater, finhakket rødløk, basilikum, eddik og olivenolje.
Foto: Bjørn Harry Schønhaug/Mat fra Norge
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web