Med bakt hvitløk og brent pepper

Sinnataggen

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utseende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Sinnataggen, fordi denne pølsen er litt hissig.

Denne pølsen blir solgt før vi rekker å lage den, og er en variant som passer til alt og alle. Vi smaker til med bakt hvitløk og brent sort pepper (som vi selvsagt har brent selv) før vi røyker den med kjærlighet.

Vi anbefaler å snitte og grille denne pølsen, men den kan også stekes i panne: Pølsene stekes på middels varme i smør, tilsett gjerne litt friske urter. Etter 2-3 minutter på hver side er pølsene klare til servering.

Lag gjerne en hovedrett med potetpurè, hjemmelaget sennep og en dæsj Hemmeligsaus til.

Ingredienser: Svinekjøtt(82%), vann, potetmel, salt, ristet sort pepper, bakt hvitløk, muskatnøtt og importert svinetarm. Alle krydder er bestrålt.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi: 1151Kj/277 kcal. Fett: 22,6g, hvorav mettet: 8,2g Karbohydrater: 4,1g, Sukkertarter: 0g, Porteiner: 12,6g, Salt: 2 gr

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER