Om oss

Når danskene sier "pølsesnakk", mener de "tullprat".
Vi mener alvor. Våre pølseprodukter er komponert
fullstendig fra bunnen av i eget pølsemakeri.
Målet er å lage verdens beste pølser. Derfor bruker vi utelukkende ferske, naturlige ingredienser. Ingen kunstige tilsetninger, ingen konserveringsmidler. Våre kokker bruker ikke en gang hvitløkpulver. Løken skal være fersk. Og pepper er ikke bare pepper. Vi brenner hel pepper omsorgsfullt som kaffebønner, bare for å få smaken akkurat dit vi vil ha den. Vi røker, tørker, salter og pusler med produktene i eget hus. Smaken og aromaen sitter i detaljene. Resultatet er METERVARE – kvalitet i begge ender. Vi byr på en omfattende serie pølser som ligger flere nivåer over fabrikkpølsene du får kjøpt i butikken.

Pølsemakeri og kjøttbedrift
Gode pølser fører mye godt med seg. Virksomheten omfatter nå også andre kjøttprodukter med de samme, kompromissløse krav til råvarekvalitet og kokkehåndverk. Vi leverer saftig, perfekt krydret kjøttpålegg, medisterkaker og spesialiteter som for eksempel eisbein.

I og med at vi har kokker som har lang erfaring og spesialkunnskap om profesjonell tilberedning av kjøtt, tar vi på oss utbeining, oppstykking og klargjøring av kjøtt til restaurantbransjen.