Fransk landpølse

Ring 1

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utsende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Ring-1, fordi pølsen ser ut som en ring!

Toulousepølse er også kalt fransk landpølse. Pølsen har høyt kjøttinnhold (94%) og er smakssatt av forskjellige krydderier som bakt hvitløk, timian, brent pepper og muskat.

Testvinner i kategori urtepølse. Dagbladet 26.06.20 Toulousepølsen er den klassiske ingrediensen i en fransk cassoulet.

Ring 1 er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca. 5 minutter på hver side. Hvil pølsa i 4-5 minutter før den serveres. Server gjerne med en kremet pasta eller klem ut farsen til små kjøttboller og bruk den i en gryte.

Ingredienser: svinekjøtt(94%), potetmel, salt, bakt hvitøk, kanel, muskatnøtt, timian, sort pepper, nellik og imprtert fåretarm.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Energi: 1331Kj/320Kcal Fett: 27,1g Hvorav mettet: 9,8g, karbohydrater 2g, Sukkerarter: 0g Proteiner: 14,5g, Salt: 1,8g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER