Rå toulousepølse uten kunstige tilsetningsstoffer

Ring 1

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utsende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Ring-1, fordi pølsen ser ut som en ring!

Ring 1 er en rå svinepølse laget med inspirasjon fra den franske landpølsen toulouse. Denne pølsen er håndlaget og består av 94% kjøtt. Pølsa er smaksatt med forskjellige krydderier som bakt hvitløk, timian, brent pepper, kanel, nellik og muskat. Disse smakskombinasjonene gir pølsa et varmt preg og mye god smak som gjør at denne absolutt kan spille hovedrollen i retter til både hverdag og fest. Vi elsker den til en hvit og mild pastarett! Finn våre egne oppskrifter under egen fane.

Ring 1 er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca. 5 minutter på hver side. Hvil pølsa i 4-5 minutter før den serveres. Server gjerne med en kremet pasta eller klem ut farsen til små kjøttboller og bruk den i en gryte.

Ingredienser: svinekjøtt(94%), potetmel, salt, bakt hvitøk, kanel, muskatnøtt, timian, sort pepper, nellik og imprtert fåretarm.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Energi: 1331Kj/320Kcal Fett: 27,1g Hvorav mettet: 9,8g, karbohydrater 2g, Sukkerarter: 0g Proteiner: 14,5g, Salt: 1,8g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER