Pizzadeig:
(Kan bruke ferdig pizzadeig om ønskelig)
~ 1 kg hvetemel
~ 10 g fersk gjær
~ 20 g salt
~ 50 g olivenolje
~ 600 g kaldt vann.
Hvit saus:
(Kan også bruke klassisk tomatsaus)
~ 1 boks creme fraiche
~ 2 fedd hvitløk
~ 1 god kvast timian
~ Salt
~ Pepper
Topping:
~ Jalsberg ost
~ Cherrytomater
~ Paprika i ringer
~ 1 pakke Sinsenkrysset (salsicciapølse), klemt ut til små kjøttboller. Kan også bruke Lambertseter (lammepølse) og Ring 1 (fransk landpølse).
~ 100 g Vulkan (chorizopølse) i tynne skiver
Pizzadeig: Bland mel, salt og gjær i kjøkkenmaskin og ha i olje og vann. Kjør på lav hastighet i 20 minutter, så høy hastighet i 10 minutter. La deigen heve i ca 2 timer før du kjevler ut pizza¬bunner.
Hvit saus: Bland ingrediensene sammen og kok opp på lav varme, ta av plata og la den stå til deigen er klar.
Topping: Fordel saus utover på bunnene og strø på ost før du har på resten av toppingen. Stek pizzaen midt i ovnen på 240 °C i forvarmet ovn til osten er gyllen (ca 12-¬15 min). Tid vil avhenge av ovnen din. La hvile i to minutter før du serverer med basilikum og olivenolje på toppen.
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web