Bilde av pølsen Montebello fra Metervare
Rå parmesanpølse uten kunstige tilsetningsstoffer

Montebello (Parmesanpølse med timian)

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utseende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Montebello, fordi all parmesanen i pølsa gir den et Italiensk og elegant preg, akkurat som dette navnet.

Montebello er en mild og god rå parmesanpølse laget med 91% kjøtt av svin, og smaksatt med timian. Denne pølsa er håndlaget og helt fri for kunstige tilsetningsstoffer.

Ha den til pasta, til en god salat eller lag små boller av farsen som du har på en pizza.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca. 5 minutter på hver side. Hvil pølsa i 4-5 minutter før den serveres.

Ingredienser: Svinekjøtt (91%), parmesan (5%), potetmel, salt, sort pepper, muskatnøtt, timian, lysozin – protein fra egg. Importert fåretarm. Glutenfri. Ingen tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr 100g:
Energi: 1022kJ/246kcal, Fett: 20,5 g, hvorav mettet: 6,9 g, Karbohydrater: 1,0 g hvorav, sukkerarter: 0,0 g, protein: 14,5 g, salt: 1,4 g.

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER