Montebello med kikertsalat

Ingredienser

Pølse:
~ 2 stk Montebello- Parmesanpølse med timian fra Metervare.

Sausen:
~ ½ ss finhakket ingefærrot
~ 1 fedd finhakket hvitløk
~ 2 ss limesaft
~ 8 ss sweet chili saus
~ 3 ss soyasaus
~ ½ stk finhakket eller raspet chili (kan droppes)

Salaten:
~ 500 g hermetiske skylte kikerter
~ 1 stor mango i biter
~ 1 stk hjertesalat i strimler
~ 2 stk finhakket vårløk eller tilsvarende med rødløk
~ 1 bunt hakket koriander, om du liker det
~ En god neve rista hasselnøtter (kan erstattes med andre urista nøtter eller frø som f.eks. peanøtter, cashewnøtter, sesamfrø)

Fremgangsmåte

Pølsa: Stekes etter anvisning på pakken.

Sausen: Alle ingrediensene blandes sammen før det helles over salaten og blandes til det er godt fordelt.

Salaten: Alt til salaten blandes godt sammen før ferdig saus helles over og blandes inn.

Ristede hasselnøtter: Stek på brett eller i en ildfast form i 8-12 minutter på 200 grader. Når skallet slipper og nøttene er gyldne er de perfekt.

Produkter

Del oppskriften på: