Rå lammepølse – 100% lam uten kunstige tilsetningsstoffer

Lambertseter (Lammepølse)

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utsende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Lambertseter, nærmere forklaring trengs ikke.

Lammepølsen vår Lambertseter er en håndlaget rå pølse som består av 92% kjøtt av lam i fåretarm, og er smakt til med rosmarin, hvitløk, salt og pepper. At denne smaker av rent lam og rosmarin, gjør at den egner seg til så mye forskjellig. Kan vi foreslår greskinspirert gryte med farsen klemt ut til lammeboller, eller lammepølse med grilla kål? Finn våre egne oppskrifter under egen fane.

Lambertseter er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca. 5 minutter på hver side. Hvil pølsa i 4-5 minutter før den serveres. Server gjerne med potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker, eller klem farsen til kjøttboller og bruk de i en greskinspirert gryte. Ikke glem Metervare sennepen, den er perfekt på Lambertseter.

Ingredienser: Lammekjøtt(92%), vann, salt, bakt hvitløk, sort pepper, rosmarin og importert fåretarm. Alle krydder er bestrålt.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer

Kjølevare 0-4 grader.

Energi: 1039Kj/264Kcal Fett: 22,2g Hvorav mettet: 10,1g karbohydrater:0,3g Sukkerarter: 0g Proteiner:15,7g Salt: 1,9g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER