Med ferske urter

Lambertseter (Lammepølse)

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utsende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Lambertseter, nærmere forklaring trengs ikke.

Dette er en rå pølse som består av 92% kjøtt, og som er smakt til med rosmarin, hvitløk, salt og pepper. Dette gir en fyldig, karakteristisk smak, og pølsen er helt uten tilsetningsstoffer.

Pølsen fikk terningkast 6 av VG 07.06.19 og høyest poengsum av alle pølser som ble testet av Dagens Næringsliv høsten 2015.

Lambertseter er merket med Spesialitetmerket for unik smak fra Stiftelsen Norsk Mat.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca. 5 minutter på hver side. Hvil pølsa i 4-5 minutter før den serveres. Server gjerne med potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker, eller klem farsen til kjøttboller og bruk de i en greskinspirert gryte. Ikke glem Metervare sennepen, den er perfekt på Lambertseter.

Ingredienser: Lammekjøtt(92%), vann, salt, bakt hvitløk, sort pepper, rosmarin og importert fåretarm. Alle krydder er bestrålt.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer

Kjølevare 0-4 grader.

Energi: 1039Kj/264Kcal Fett: 22,2g Hvorav mettet: 10,1g karbohydrater:0,3g Sukkerarter: 0g Proteiner:15,7g Salt: 1,9g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER