Grov chorizopølse

Kuba

Kuba chorizo er en halvspeket, litt sterk pølse med mye god smak. Den er produsert av 96%(!) svinekjøtt og krydder som hvitløk og røkt paprika. Den karakteristiske røde fargen kommer fra røkt, rød paprika.
Kuba passer veldig godt til tapas, stekt sammen med grønnsaker som sopp, løk, poteter eller til pasta, i risotto eller som garnityr i supper. Denne kan også fint erstatte baconet som tradisjonelt blir brukt til skrei eller lutefisken til jul. Pølsa deles i biter og stekes i varm panne slik at den røde oljen siver ut. Oljen har masse smak og kan blandes inn i retten sammen med pølsebitene. Se våre egne oppskrifter under egen fane.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca 3 minutter på hver side. Server gjerne på tapasbordet, kuttet i skiver sammen med paprika og løk. Denne passer også svært godt som garnityr til all hvit fisk, i risotto eller i supper. Pølsa deles i biter og stekes i varm panne slik at den røde oljen siver ut. Oljen har masse smak og kan blandes inn i retten sammen med pølsebitene.

Ingredienser: Svinekjøtt (96%), vann, salt, sherry, bakt hvitløk, paprika, røkt paprika, chipotle (røkt chili), sukker, sort pepper, melkesyrebakterier og importert svinetarm. Alle krydder er bestrålt.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi: 1615Kj/390Kcal, Fett: 34,5g, Hvorav mettet: 12,5g, Karbohydrater:1,25g, Sukkerarter: 0,5g, Proteiner: 17g, Salt: 2,25g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER