Grov chorizopølse

Kuba

Vi velger produktnavn ut ifra innhold, eller utseende på produktet, som knytter det til et sted i Oslo. Vi har valgt navnet Kuba, fordi det skjønner du!

Kuba eller chorizo er en pølse med sterk smak. Den er produsert av svinekjøtt og krydder som hvitløk og røkt paprika. Den karakteristiske røde fargen kommer fra røkt, rød paprika. Passer utmerket alene på grillen, eller som en tapasrett.

Vi anbefaler å steke denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stek ferdig, ca 3 minutter på hver side. Server gjerne på tapasbordet, kuttet i skiver sammen med paprika og løk. Denne passer også svært godt som garnityr til all hvit fisk, i risotto eller i supper. Pølsa deles i biter og stekes i varm panne slik at den røde oljen siver ut. Oljen har masse smak og kan blandes inn i retten sammen med pølsebitene.

Ingredienser: Svinekjøtt (96%), vann, salt, sherry, bakt hvitløk, paprika, røkt paprika, chipotle (røkt chili), sukker, sort pepper, melkesyrebakterier og importert svinetarm. Alle krydder er bestrålt.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi: 1615Kj/390Kcal, Fett: 34,5g, Hvorav mettet: 12,5g, Karbohydrater:1,25g, Sukkerarter: 0,5g, Proteiner: 17g, Salt: 2,25g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER