~ 1 pakke med Ring 1 (fransk landpølse) / Du kan også bruke Sinsenkrysset (salsicciapølse) eller Lambertseter (lammepølse).
~ 75 g grønnkål – strimlet
~ 3 dl kremfløte
~ 2 ss soyasaus
~ salt og pepper (forsiktig med salt om man bruker soyasaus med salt)
~ 250 g ukokt pasta
Klem ut pølsefarse til små kjøttboller og stek gyllent i panne. Ha i grønnkål la det surre til kålen er myk. Hell over kremflølte og la det småkoke i 5 minutter (til det tykner). Smak til med soyasaus, salt og pepper. Server med nykokt pasta.
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web