Juleklassikeren

Julesylte

Vi holder oss tro til den tradisjonelle håndverkssylta, med opprinnelig oppskrift fra Metervaregründer, Tommy Østhagen sin bestemor. Denne er laget med 96% norsk svinekjøtt og er uten kunstige tilsetningsstoffer, samt at den er glutenfri og laktosefri. Vi langtidstrekker svinebogen, sorterer ut bein og brusk, blander inn krydder, legger lagvis svor og kjøtt i former og til slutt presser vi sylta før den varmebehandles. Så stykker vi den opp, for hånd. Og resultatet; ekte sylte, akkurat som vi mener den skal være. Brukes gjerne i lefse eller på brødskiven sammen med sennep fra Metervare.

Ingredienser: Svinebog (96%),salt,gelatin,sort pepper,muskatnøtt,nellik.

Gluten- og laktosefri og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 911 kj/219 kcal Fett: 15,5 g hvorav mettet: 5,3 g Karbohydrater: 0,2 g hvorav sukkerarter: 0 g Proteiner: 19,6 g Salt: 2,5 g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER