Montebello
Rå parmesanpølse med timian
Vi holder oss tro til den tradisjonelle håndverkssylta, med opprinnelig oppskrift fra Metervaregründer, Tommy Østhagen sin bestemor. Denne er laget med 96% norsk svinekjøtt og er uten kunstige tilsetningsstoffer, samt at den er glutenfri og laktosefri. Vi langtidstrekker svinebogen, sorterer ut bein og brusk, blander inn krydder, legger lagvis svor og kjøtt i former og til slutt presser vi sylta før den varmebehandles. Så stykker vi den opp, for hånd. Og resultatet; ekte sylte, akkurat som vi mener den skal være. Brukes gjerne i lefse eller på brødskiven sammen med sennep fra Metervare.
Ingredienser: Svinebog (96%),salt,gelatin,sort pepper,muskatnøtt,nellik.
Gluten- og laktosefri og uten tilsetningsstoffer.
Kjølevare 0-4 grader.
Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 911 kj/219 kcal Fett: 15,5 g hvorav mettet: 5,3 g Karbohydrater: 0,2 g hvorav sukkerarter: 0 g Proteiner: 19,6 g Salt: 2,5 g
ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER
Rå parmesanpølse med timian
100% lammepølse med ferske urter
Italiensk salsicciapølse
Fransk landpølse
Bratwurst med ramsløk
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web