Tradisjonsrik

Innmatpølse

Innmatpølsen er laget på norsk svinekjøtt, svinelever og svinehjerte, og er møysommelig smakt til med nellik og muskatnøtt. Innmatpølsen er håndlaget på tradisjonelt vis og er uten kunstige tilsetningsstoffer. Innmatpølsa vår er også glutenfri og laktosefri. Vi anbefaler å snitte pølsen før den stekes i panna. Server den gjerne sammen med ribba og det som hører med.

Snitt pølsen og stek i en varm panne med smør.

Norsk svinekjøtt (65%), svine lever, svin hjerte, potetmel,salt, løk, muskat, sort pepper, nellik, ingefær, og importert storfetarm, ingen tilsetningsstoffer.

Pølsene er gluten- og laktosefrie og uten tilsetningsstoffer.

Kjølevare 0-4 grader

Energi: 1124,2kj/270,6kcal, Fett: 20,68g hvorav mettet: 7,59g Karbohydrater: 5,28g hvorav sukkerarter: 0g Proteiner: 15,18g Salt: 1,9g

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER