~ 1 pakke Sinnataggen (pølse med bakt hvitløk og brent pepper)
~ 500 g kålrot i biter
~ 5stk gulrøtter i biter
~ 500 g sellerirot i biter
~ 2 persillerøtter i biter
~ 1stk kepaløk (gul løk), strimlet
~ 2 fedd hvitløk, hakket
~ 1stk laurbærblad
1 kvast timian
2 terninger oksebuljong
2 l vann.
1ts olje
Ha i grønnsaker og krydder i en kjele, hell over 2 liter vann og buljongterninger. Kok til grønnsakene er møre. Ha i pølsebiter og la de trekke i suppen til de er gjennomvarme. Server suppen med ferskt brød og sennep fra Metervare.
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web