~ 1 pk Manglerud Pølse (røkt bratwurst) kuttet i biter,
~ 300gr små poteter delt i to,
~ 1/2 stk hakket gul løk,
~ 2 tomater delt i båter,
~ 1 fedd hakket hvitløk
~ 1ss karri
~ 1 glass ketchup fra Metervare
~ 1 boks hermetiske hakkede tomater
~ 1ts olje til steking
Bland sammen pølser, poteter, tomater i båter, løk, hvitløk og olje, og ha i en ildfast form. Stek i ovn på 200°C og varmluft i 25 minutter. Mens dette steker blander du ketchup, hermetiske tomater og karri sammen. Hell sausen over pølseblandingen, vend forsiktig inn og stek videre i 25 minutter. Server gjerne med brød, salat og Metervare sin egen Aioli.
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web