Pølser

Det er en lang vei fra den fabrikkproduserte lokkepølsa på bensinstasjonen til ekte pølser som med største selvfølge inntar hovedrollen i et bedre måltid.
Fabrikkpølsene inneholder mindre kjøtt og en rekke tilsetningsstoffer som blant annet skal øke holdbarheten. Våre håndlagde pølser inneholder minst 85 prosent håndplukket kjøtt med passe fettinnhold som fremhever de gode smakene. Våre «smaksforsterkere» er krydderier som er bakt, ristet og brent for å lokke fram den beste smaken. Urtene brukes mens de er på sitt friskeste og beste – noen av dem sanker vi faktisk selv. Syntetiske tarmer fins ikke. Vi bruker naturtarm fra får og svin, noe som gir pølsene den umiskjennelige knekken når du tar deg en god bit.

Holdbarheten på våre pølser er kortere enn på industripølsene, det må vi innrømme. Til gjengjeld trenger du ikke så lang holdbarhet, for de forsvinner på et øyeblikk når du har smakt forskjellen. God pølsemiddag!