~ 1 pakke Urtegata (bratwurst)
~ 1/2 rødløk i terninger
~ 350 g kokte poteter i biter
~ 50 g grønne asparges (kokes sammen med potetene til de er møre)
~ 30 g spinat
~ Saft fra 1/2 sitron
~ 1-2 ss strøkne skjeer med Metervare sennep
~ 3 ss olivenolje
~ Salt og pepper
Mens poteter og asparges fortsatt er varme blandes de andre ingrediensene inn sammen.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Pølsene stekes etter anvisning på pakken og serveres sammen med potetsalaten.
Tips for litt sødme i potetsalaten:
Tilsett litt flytende honning.
LURER DU PÅ NOE?
Vi vil komme tilbake med svar så fort som mulig!
KONTAKT & ADDRESSE
(+47) 226 14 701 / post@metervare.no
Metervare AS
Sinsenveien 11
0572 Oslo
NYTTIGE LENKER
FØLG OSS PÅ
Designet av Illeris Web