Hjemmelaget aioli

Aioli

Denne klassiske «sausen» lages med kjærlighet og inneholder både rå, karamellisert og kokt hvitløk, og er helt uten tilsetningsstoffer.

Vi anbefaler å spise denne akkurat som den er. Gjerne til å dyppe brød i, eller å ha på brødskiven under kjøttpålegg, salat eller fisk. Den har en naturlig plass i skalldyrlaget, som dressing på en salat eller som et innslag på et tapasbord med salami og chorizo.

Bruk den som topping på skalldyr, grillmat, salat, brødskiva eller til tapas.

Ingredienser: Rapsolje, egg, vann, sitronsaft, hvitløk, eddik, salt, sennepsfrø, sukker.

Ingen tilsetningsstoffer

Kjølevare 0-4 grader.

Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 2754kJ/670kcal, fett: 73 g, hvorav mettet fett: 7,7 g, karbohydrater: 0,5 g, hvorav sukkerarter: 0,1g, proteiner: 2 g, salt 0,7 g.

ANDRE SMAKFULLE PRODUKTER